Localitzat sense vida al terme de la Vansa i Fórnols un boletaire perdut dimarts

El cos de l’home, de 77 anys i veí d’Igualada, ha estat trobat al peu d’un penya-segat a la zona del Torrent del Poll, a Ossera

Comentaris

Zona cartografiada d'on s'hauria localitzat el desaparegut.
Zona cartografiada d'on s'hauria localitzat el desaparegut.

Els bombers de la Generalitat han trobat aquest matí, sense vida, l’home de 77 anys i veí d'Igualada que es buscava des de la tarda de dimarts. Les últimes notícies sobre el desaparegut és que estava collint bolets en una zona boscosa a Ossera, al municipi de la Vansa i Fórnols, a la comarca de l’Alt Urgell.

Aquest matí s’ha afegit a la recerca l’helicòpter dels bombers catalans i ha estat des de l’aparell des d’on s’ha albirat el cos, localitzant-lo al peu d’un penya-segat a la zona del Torrent del Poll. El barranc està al final de la pista forestal a on s’havia trobat algun indici de què hagués passat per aquest lloc. La localització s’ha dut a terme poc després de les 11 del matí. Posteriorment s’han iniciat les tasques de rescat del cos alhora que els mossos d’esquadra feien les gestions judicials corresponents.

El dispositiu d’aquest dijous ha estat format per uns 50 efectius dels diferents cossos: dels bombers, amb una dotació dels GRAE i dues del grup caní de recerca; dels mossos d’esquadra, amb dues unitats canina; del cos d’agents rurals; de Protecció Civil, amb una unitat canina; i 11 voluntaris.

Etiquetes

Comentaris

Trending