El jove lauredià de la batussa amb ‘trialers’ diu que un dels líders mundials va ser qui el va pegar

El noi denunciant assegura que no busca res però sí que s’aclareixi el cas i es faci assumir la seva responsabilitat als que considera agressors, entre els quals hi situa Jaime Busto

Jaime Busto durant una de les proves del Mundial de TrialGP.
Jaime Busto durant una de les proves del Mundial de TrialGP.

El jove lauredià que el 17 de setembre va veure’s involucrat en un altercat a la cruïlla de l’hotel Bonavista, a la carretera de la Rabassa de Sant Julià, amb els ocupants d’una furgoneta, demana a la policia o a les autoritats competents que accelerin l’esclariment de la situació i que es faci pagar a aquells que considera agressors pel que haurien fet. Entre les persones que l’haurien suposadament pegat hi hauria un des principals especialistes de l’especialitat de trial Jaime Busto.

Kilian Pérez lamenta que tot estigui quedant aparentment en un no-res, quan ell manté que va ser “apallissat” pels joves ocupants de la furgoneta, que després de diverses recerques ha pogut anar identificant, segons explica, i que serien ‘trialers’ d’equips com ara Hebo, Vertigo o Beta. De fet, que eren pilots de trial va quedar clar només passar l’incident. De fet, aparentment baixaven d’entrenar-se en els indrets que pocs dies després havien d’acollir dues proves del Mundial de l’especialitat.

A la cruïlla esmentada, aparentment la furgoneta no hauria respectat l’stop que hi ha indicat i hauria obligat el jove denunciant, que conduïa una motocicleta, a fer una brusca maniobra. El noi va recriminar l’incompliment dels ocupants de la furgoneta i alguns d’ells haurien baixat, l’haurien fet baixar a cops de la motocicleta i l’haurien continuat colpejant quan ja estava a terra, segons la seva versió que assegura que han corroborat davant la policia altres testimonis.

Una captura de pantalla de les imatges que va gravar un amic de la víctima i que han permès identificar els implicats.

Relacionat

La policia identifica tres participants al Mundial de Trial per una suposada agressió

Per això no entén que no s’hagi actuat amb més contundència contra els presumibles agressors, ja que entén que van cometre un delicte de lesions que hauria hagut de comportar almenys la seva detenció i després que es facin els pertinents perquè hagin de respondre pel dany causat. Al seu dia la policia ja va deixar clar que es va fer la feina d’identificació, es va citar els nois, se’ls va prendre declaració, es van registrar les dades pertinents -algun d’ells almenys és habitual del Principat on vindria tot sovint a entrenar-se- i se’ls hauria deixat marxar tot indicant-los que el dossier molt probablement es tramitaria cap a la Batllia i serien les autoritats judicials els que hi haurien de dir la seva.

Però Kilian Pérez creu que hi ha alguna cosa que trontolla i està convençut que no es va fer la feina com tocava. O que s'està protgint els pilots. És un parer estrictament personal. Assegura per activa i per passiva que no busca cap compensació pel perjudici sofert però sí que els agressors responguin pel que com a mínim ell considera que van fer.

Comentaris (4)

Trending