Investiguen possibles intents de furt en un edifici del Pas de la Casa

Veïns de l’immoble van sentir la mitjanit de dissabte a diumenge sorolls sospitosos i posteriorment els panys de dos o tres habitatges haurien aparegut amb marques compatibles amb el fet d’haver estat forçats però sense aconseguir-ho

Una imatge d'arxiu del carrer del Bearn, on hi ha l'edifici afectat.
Una imatge d'arxiu del carrer del Bearn, on hi ha l'edifici afectat. ARXIU

Els responsables de l’empresa que s’encarreguen de la gestió d’un edifici del carrer del Bearn del Pas de la Casa han denunciat a la policia -almenys oficiosament, les fonts consultades no han pogut confirmar que la denúncia estigui ja interposada formalment- que un parell o tres d’habitatges de l’immoble, almenys, haurien pogut haver estat objecte d’un intent de furt la mitjanit de dissabte a diumenge. En qualsevol cas, d’acreditar-se finalment que va ser una temptativa de furt, no va acabar reeixint l’intent.

Segons que han explicat fonts veïnals, van ser justament alguns dels veïns de l’edifici els que haurien sentit sorolls estranys, poc habituals, menys encara perquè els habitatges on se sospita que s’hauria intentat entrar no estan actualment ocupats. Algun d’ells té el règim d’allotjament turístic. Aparentment, el pany d’algun dels habitatges hauria aparegut amb marques compatibles amb un intent d’haver estat forçat. Sia com vulgui, no es va acabar entrant a l’interior de cap habitatge.

Les fonts consultades han assegurat que hores d’ara la policia estaria treballant per recuperar imatges d’algunes càmeres de seguretat o videovigilància de la zona per tal d’analitzar-les i mirar si hi ha cap moviment sospitós que permeti corroborar que realment hi va haver un intent de furt i, a partir d’aquí, si és possible, mirar d’identificar l’individu o individus que ho hauria provat.

En un altre immoble del Pas de la Casa, fa algunes setmanes, també s’haurien advertit accessos il·legítims en alguns apartaments. A priori, segons les fonts, només s’hi accedia per dormir-hi i higienitzar-se i poca cosa més, sense que es forcés res ni es toqués res, amb la qual cosa se sospita que algun exempleat de l’empresa que gestiona l’immoble hauria pogut conservar alguna clau i l’estaria facilitant a temporers que hi ha dies que no tenen on passar la nit.

Comentaris

Trending