Clam dels veïns de l’avinguda de les Escoles per millorar la cruïlla amb el carrer del Prat Gran

Alerten que l’accident d’aquest divendres, que ha provocat diverses fractures, no serà l’últim si no es fan canvis en un encreuament que presenta molt risc i on ja s’han produït vàries topades

Les ambulàncies que es van desplaçar a la cruïlla per atendre el motorista ferit.
Les ambulàncies que es van desplaçar a la cruïlla per atendre el motorista ferit.

Els veïns de la zona propera a la cruïlla entre el carrer del Prat Gran i l’avinguda de les Escoles, a Escaldes-Engordany treuen foc pels queixals arran de l’accident viscut  la nit de divendres. En el sinistre, cal recordar, ha patit ferides greus un jove de 20 anys que circulava en motocicleta i que ha estat envestit per un turisme. Molts posen en relleu que fa temps que avisen de l’elevat risc que presenta l’encreuament per les dificultats per a la visibilitat que comporta i que, de fet, no és pas el primer incident que es registra a l’indret.

L’accident ha tingut lloc en una confluència que, en realitat, és de tres carrers. Els vehicles que venen per l’avinguda de les Escoles han de cedir el pas als que circulen en direcció nord pel carrer del Prat Gran i sud pel carrer del Parnal. Per tant, han d’estar atents a dues direccions.

Arran del xoc, molts veïns de la zona han posat en relleu que fa temps que adverteixen que aquesta cruïlla és especialment problemàtica. Alerten que són moltes les situacions perilloses que s’han viscut i que, també, en alguns casos, han acabat provocant topades. La darrera, la d’aquest divendres al vespre, que ha acabat amb un jove de vint anys a l’hospital.

Per això, consideren que el comú hauria de prendre cartes en l’assumpte. Demanen que es valori buscar alguna forma de millorar la visibilitat a la zona, en especial pels cotxes que provenen de l’avinguda de les Escoles. La sensació generalitzada és que, o s’actua i es fa algun canvi a la cruïlla, on en poc temps acabarà tornant a succeir algun accident. I, es tem, tard o d’hora amb conseqüències greus.

Els serveis sanitaris atenent el ferit damunt la vorera, a la dreta.

Relacionat

Ferit de gravetat el conductor d’una moto en un accident a Escaldes

Bé, de fet, el del divendres a la nit ja les ha tingut. El motorista, un cop traslladat a l’hospital, va ser operat al servei d’urgències. Patia diferents fractures i ha quedat en observació al servei de crítics. Fonts sanitàries han apuntat que la mesura es fa per precaució, però que no es tem per la seva vida.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending