Intenta agredir amb una eina un company de feina en una obra a Ordino i acaba detingut

En el marc d’una batussa, un home de 58 anys ha intentat agredir a un altre operari, que s’ha fet diferents ferides especialment a les mans en intentar repel·lir l’atac

Material per a la construcció.
Material per a la construcció. ARXIU

Un operari de la construcció de 58 anys resident al país ha estat detingut a primera hora d’aquesta tarda després que en el marc d’una batussa per discrepàncies laborals que han derivat en més que això ha agafat una eina que utilitzaven per a la feina, en una obra, i ha intentat agredir el company amb el qual discutia acaloradament. L’agressor ha estat arrestat acusat d’un delicte contra la integritat física.

I és que l’agredit, que ha mirat de repel·lir l’atac com ha pogut, s’ha fet diverses ferides sagnants, especialment a les mans, que l’han obligat a passar pel centre hospitalari. Les mans i els braços han estat les extremitats essencialment afectades en l’intent de l’agredit de mirar d’aturar l’atac i prendre-li l’eina a l’altre home. El motiu que hauria motivat inicialment la discussió que ha derivat en baralla no ha transcendit.

Els fets haurien succeït poc després de la 1 del migdia d’aquest divendres en les obres de construcció d’una de les promocions immobiliàries que s’estan fent a la carretera del coll d’Ordino. Just a l’entrada d’aquest vial accedint-hi des del nucli urbà ordinenc. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat patrulles de la policia i servis sanitaris per atendre els participants en l’altercat.

Comentaris (1)

Trending