S’intensifica la recerca dels dos sospitosos d’haver robat en un xalet

L’entorn dels afectats fan rodar les imatges dels dos presumptes lladres i del cotxe amb què suposadament s’haurien pogut per intentar aconseguir localitzar-los

Els dos sospitosos en les immediacions del xalet.
Els dos sospitosos en les immediacions del xalet.

La policia està intensificant discretament la recerca dels dos sospitosos d’haver robat en un xalet del carrer de les Canals d’Andorra la Vella, en una zona relativament propera al col·legi Sant Ermengol, aquest dijous al migdia. Després de constatar que es va consumar el furt -encara que no ha transcendit que s’haurien aconseguit endur els lladres- es mira d’estrènyer el cercle sobre els possibles autors de l’accés al domicili.

Per ara es tracta d’un fet aïllat. Però s’estan fent esforços per evitar tallar de rel qualsevol intent d’iniciar el que podria ser una petita onada, que es vol evitar vist que aquest estiu, sortosament, ha estat molt tranquil quant a delictes contra el patrimoni. El sospitós que hauria accedit al xalet ho hauria fet pràcticament sense emprar la força. Segons les fonts, ni s’hauria trobat res trencat ni tampoc i hauria cap estança expressament forçada. S’hauria colat al domicili per un xalet.

WhatsApp Image 2022 09 16 at 16. (1)
El cotxe amb el qual es mourien suposadament els sospitosos.

L’entorn dels afectats estarien fent rodar imatges que per sorpresa i casualitat es van fer dels homes sobre els quals se sospita. Un que va accedir a l’interior del xalet i un altre que fent veure que feia esport hauria fet tasques de vigilància. Els investigadors de la policia, a més, estarien també treballant per recuperar gravacions de càmeres de vigilància que hi ha situades per la zona i, també, per mirar de recuperar empremtes per poder determinar si els sospitosos són persones ja controlades i fins i tot residents o individus dels quals no es té cap referència.

El presumpte autor del furt anava vestit amb una samarreta blanca, uns pantalons de color marró, unes sabatilles esportives blanques i una gorra de color blau fosc. Se sospita d’un segon home que hauria simulat fer esport als voltants del xalet i anava vestit amb una jaqueta blava, pantalons curts i malles negres. També duia calçat esportiu i gorra.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending