Insulta els policies que havien anat a casa seva per comprovar si estava celebrant una festa

Els agents es van presentar al pis avisats pels veïns, que denunciaven els crits i soroll provinents de la terrassa de l’immoble i, un cop allà, el propietari els va injuriar i també es va resistir a la detenció

Un vehicle policial.
Un vehicle policial. Toni Solanelles

La policia va detenir la matinada de diumenge un home per insultar els agents que van anar a comprovar si al seu domicili. L’objectiu dels efectius era comprovar les queixes dels veïns, que denunciaven que a la terrassa del pis semblava que s’estigués celebrant una festa. Un cop allà, el propietari va insultar-los i també es va resistir.

Els fets van tenir lloc passats dos quarts de tres de la matinada a un pis d’Escaldes-Engordany. Diversos veïns havien trucat al cos per avisar de l’elevat soroll, sobretot crits i rialles, que sentien provinents de la terrassa. La sensació era que allà s’hi estava celebrant una festa.

Un cop al pis, els agents van ser rebuts per l’home de males maneres. Així, i segons s’indica des del cos, hauria injuriat els policies i també s’hauria resistit quan, farts de la situació, van decidir que l’havien de detenir. Finalment, van poder ser portat cap al despatx central del cos.

L’home, de 31 anys, afronta ara càrrecs per diferents fets criminals. En concret, se’l considera el presumpte autor dels delctes contra l’honor i contra la funció pública.

Comentaris (3)

Trending