Ingressat en observació un esquiador accidentat a la zona del Cubil

(AMB VÍDEO) Després d’atendre’l a l’estació se l’ha traslladat al centre hospitalari amb un traumatisme cranial menys greu i diverses ferides al rostre

Els sanitaris carreguen el ferit a l'helicòpter.
Els sanitaris carreguen el ferit a l'helicòpter.

Un esquiador ha patit un accident aquest migdia a la zona del Cubil, a l’estació del Pas de la Casa, i ha sofert un traumatisme cranial que ha portat els metges del domini, després de fer-li les primeres cures al centre mèdic de l’estació, a decidir-ne l’evacuació en helicòpter fins al centre hospitalari.

Segons fonts sanitàries, tot i les lesions sofertes, no es temia ni molt menys per la seva vida, encara que per una qüestió de prudència estava decidit mantenir-lo ingressat unes hores més en observació per evitar ensurt. El traumatisme cranial era considerat menys greu. També presentava diverses ferides al rostre.

L’accident ha passat poc abans del punt del migdia i després de l’actuació de pisters i els metges de l’estació, han estat els experts del SUM els qui s’han fet càrrec de l’estat de l’esquiador, evacuat en helicòpter fins a l’hospital.

Comentaris (2)

Trending