Incessant degoteig de detencions per droga

Si durant la nit i matinada de divendres a dissabte hi va haver dotze detinguts, durant la jornada sabatina i la matinada de diumenge hi ha hagut catorze arrestos més al tomb de l’ ‘Snowrow’

Cues per assistir a l''Snowrow'.
Cues per assistir a l''Snowrow'.

El degoteig de detencions per petites quantitats de droga, però de droga dura, no s’atura. I totes vinculades d’una manera o altra amb la celebració del festival ‘Snowrow’. Si durant la nit i matinada de divendres a dissabte hi va haver dotze detinguts, durant la jornada sabatina i la matinada d’aquest diumenge s’han practicat catorze arrestos més. Per sort (o no), no hi ha aprehensions destacades.

Les cel·les de la policia estan poc menys que col·lapsades i la Batllia de guàrdia va fent a poc a poc. Tots o pràcticament tots els detinguts són turistes que queden en llibertat només passar a disposició judicial i ser condemnats per la via ràpida. Això sí, n’hi ha que els toca o els ha tocat dormir a les cel·les en lloc de passar la jornada a Grau Roig escoltant alguns dels seus ídols.

A banda de les detencions relacionades amb els estupefaents, la policia ha practicat durant aquesta matinada passada tres detencions més per alcoholèmies positives al volant. En aquests casos s’han dut a terme arran de controls rutinaris esporàdics. Relacionades amb l’ ‘Snowrow’ hores d’ara i des que es va posar en marxa el festival ja hi ha més de 40 detencions.

Comentaris (11)

Trending