S’incendia una furgoneta a Aixirivall

Fins al lloc s’han traslladat dues dotacions de Bombers més el cap de guàrdia, que han pogut extingir el foc amb certa facilitat, i posteriorment s’ha traslladat el conductor del vehicle a l’hospital

La furgoneta incendiada a Aixirivall
La furgoneta incendiada a Aixirivall

Aquest migdia, al volt de les 14:00 h els Bombers rebien l’avís d’una furgoneta que s’havia incendiat a l’entrada del poble d’Aixirivall, a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Fins al lloc s’han traslladat dues dotacions, a més del cap de guàrdia, que han pogut constatar que el foc provenia d’un vehicle estacionat. S’ha pogut extingir amb certa facilitat, amb uns 20 minuts d’actuació. Posteriorment, el conductor s’ha hagut de traslladar a l’hospital en al·legar certes dificultats per respirar.

No ha estat cap bretolada, confirma el cap de guàrdia de Bombers. De fet, ha estat el mateix conductor qui hauria frenat i baixat de la furgoneta en veure que sortia foc des del capó. Aquestes flames s’han estès per tot el vehicle, i han provocat una forta fumera que ha alertat els veïns.

Fins al lloc, en rebre l’avís, s’han traslladat dues dotacions de Bombers i el cap de guàrdia. S’ha pogut constatar que el foc provenia d’un únic vehicle i s’ha procedit a l’extinció, que ha estat fàcil de controlar. Tot sembla apuntar que l’origen ha estat una fallada al motor de la furgoneta, que era de dièsel i que hauria provocat el foc. Posteriorment, el conductor hauria comunicat que tenia certes dificultats per respirar, i s’ha traslladat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

WhatsApp Image 2022 04 29 at 2.30.00 PM
 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending