Un home embriac agredeix la seva mare i li provoca un trau al cap

La policia deté a Canillo un resident andorrà de 41 anys, alcoholitzat, després d’una batussa de la qual en va ser víctima una dona de 70 anys

Una image d'arxiu de l'edifici on haurien succeït els fets.
Una image d'arxiu de l'edifici on haurien succeït els fets. ARXIU

Una dona plorant desconsoladament, a mitjanit, en el replà d’un edifici de l’avinguda Sant Joan de Caselles, la carretera general, a Canillo. Així alguns veïns van poder descobrir l’agressió que va acabar portant a la detenció del fill de la víctima i alhora suposat agressor. Els fets han passat aquesta passada nit i la dona ha hagut de ser atesa a l’hospital per un trau sagnant al cap. L’agressor mostrava signes evident d’embriaguesa.

Ell és un nacional andorrà de 41 anys que viu al domicili on van succeir els fets. La dona, de 70 anys, no residira al Principat i hauria vingut suposadament a visitar el seu fill. Un i altra discutien sobre quelcom que no ha transcendit, poc abans de les 12 de la nit d’aquest dilluns, i en un moment donat l’home va voler fer fora de casa la mare. Per mirar de fer-ho possible, després d’obrir la porta del pis, li va proferir tal empenta, segons que hauria explicat a alguns veïns, que va anar a picar contra la porta d’un habitatge adjacent.

El mateix home havia estat detingut durant la jornada de diumenge per conduir sota els efectes, també, de l’alcohol

Hauria estat arran d’aquesta empenta i del cop contra l’esmentada porta que s’hauria fet el trau al cap. Sagnant, la dona va baixar cridant i demanant auxili fins al replà de l’edifici. Seria llavors quan alguns veïns van saber de la situació i van alertar la policia, que es va traslladar fins al lloc des d’on procedia el requeriment, trobant-se amb la ferida per agressió i localitzant de seguida l’agressor.

Va resultar que l’home presentava una forta embriaguesa. I no només això, sinó que segons haurien pogut saber alguns dels veïns consultats, el mateix home havia estat detingut durant la jornada de diumenge per conduir sota els efectes, també, de l’alcohol. En certa manera, la discussió entre mare i fill hauria pogut ser deguda a la suposada addicció de l’home a la beguda,

Tant arran de la detenció per conduir begut com després de la batussa de la nit d’aquest dilluns, les fonts consultades han assegurat que l’home presentava un índex d’alcoholèmia molt elevat. De més del doble del màxim penal permès. En aquest cas, aquesta passada matinada, l’home ha quedat detingut pel delicte de lesions en l’àmbit domèstic amb l’agreujant de ser un parent directe de la víctima. La dona va ser traslladada per una ambulància dels bombers al centre hospitalari, i segons fonts de l’hospital va ser donada d’alta després que li fos saturat -amb alguns punts- la lesió que presentava al cap.

Comentaris (4)

Trending