Un foc destrossa la cuina d’un pis a Ciutat de Valls

La intervenció dels bombers ha permès extingir ràpidament les flames, mentre es confinava la resta de veïns perquè l’escala estava plena de fum; no s’han de lamentar ferits

Un camió de bombers
Un camió de bombers

Ensurt important el que s’ha viscut aquest migdia al carrer Ciutat de Valls d’Andorra la Vella. Un incendi ha destrossat la cuina d’un pis a banda de provocar danys per fum a la resta de l’immoble. Les cinc dotacions del cos d’extinció que s’han desplaçat a la zona han pogut extingir les flames amb rapidesa. Afortunadament, no s’han de lamentar ferits.

L’avís ha arribat a la caserna de Santa Coloma a tres quarts de dues de la tarda. Els veïns del bloc d’habitatges, situat al número 29 de Ciutat de Valls, veien sortir flames per la finestra i molt de fum. El pis, en aquell moment, estava buit.

Fins a cinc dotacions del cos s’han traslladat a la zona. També s’han apropat efectius de policia, del servei de circulació d’Andorra la Vella i del Servei d’Urgències Mèdiques (SUM). Amb celeritat, han pogut atacar les flames que, però, ja havien afectat bona part de la cuina. De fet, això fa que, de moment, no se sàpiga quin ha estat l’origen, que ara s’haurà d’investigar.

Durant la intervenció, els bombers han confinat la resta de veïns del bloc als seus domicilis, ja que l’escala estava plena de fum i era perillós baixar per ella. En tot moment s’ha controlat que els seus immobles fossin segurs. Un cop apagades les flames, s’ha ventilat tant el pis com la resta de l’edifici. Pels volts de les tres de la tarda, s’ha donat la situació per controlada.

El foc ha provocat importants danys al pis. Especialment, a la cuina. La resta de l’habitatge també ha patit les conseqüències del fum. De fet, almenys els propers dies, els seus inquilins no hi podran residir. En canvi, afortunadament no s’ha de lamentar cap dany personal.

Comentaris

Trending