Ferit un motorista en col·lidir amb un tot-terreny a l’altura de l’accés al Roc de Caldes

L’accident ha obligat a mobilitzar-se tant al SUM com als bombers i membres de l’equip d’atestats de la policia i agents del servei de circulació del comú d’Escaldes

Comentaris

Els equips de seguretat i emergència al punt de l'accident, amb la moto encara per terra.
Els equips de seguretat i emergència al punt de l'accident, amb la moto encara per terra.

Un motorista ha resultat ferit aquesta tarda en una col·losió amb un vehicle 4x4 pick-up a l’altura aproximada de l’accés al complex hoteler Roc de Caldes, al terme parroquial d’Escaldes i poc després de la rotonda que es dirigeix cap a Engolasters. L’accident ha passat pels volts d’1/4 de 4 de la tarda.

El sinistre ha obligat a mobilitzar-se a diversos components de la policia, des de components del grup d’atestats d’accidents a d’altres, i també sanitaris del SUM i dels bombers, que han atès sobre lloc el ferit, de 61 anys, i posteriorment l’han traslladat al centre hospitalari. També han intervingut agents del servei de circulació del comú escaldenc per si s’havia de fer alguna actuació. En ser un indret força ample el trànsit s’ha vist poc alterat.

D'altra banda, cap a dos quarts de dues del migdia una dona de 62 anys ha resultat ferida després de ser atropellada per una motocicleta Harley Davidson Street 750 al carrer Bonaventura Armengol d'Andorra la Vella.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending