Detingut per conduir ebri el causant de l’atropellament d’un menor a Sornàs

Un noi de 16 anys travessava la via pel pas de vianants que hi ha a tocar de la rotonda de la CG3 quan ha estat envestit per un vehicle el conductor del qual ha donat 1,77 en el control d’alcoholèmia

Un Seat Alhambra matriculat a l'Estat espanyol ha envestit un noi de setze anys.
Un Seat Alhambra matriculat a l'Estat espanyol ha envestit un noi de setze anys. Altaveu

Un vianant, un noi de 16 anys, ha resultat ferit de diversa consideració en ser atropellat per un vehicle a proximitat d’un pas que hi ha senyalitzat també semafòricament a tocar de la rotonda de la CG-3 on s’inicia la via que porta cap al nucli urbà de Sornàs, a la parròquia d’Ordino. El conductor del cotxe causant de l’accident ha estat detingut en més que doblar la taxa màxima permesa d’alcoholèmia.

Equips del SUM i dels bombers s’han traslladat fins al lloc per atendre la persona ferida, que ha estat envestida per un turisme amb plaques de matrícula espanyola. En concret, un Seat Alhambra platejat que circulava en direcció al centre d’Ordino. Agents de policia s’han encarregat de determinar les causes del sinistre, lligades, sembla clar, a l’estat d’embriaguesa del conductor del turisme, mentre que agents de circulació del comú d’Ordino s’han encarregat de garantir la seguretat i ordenament del trànsit, que s’ha vist alterat durant prop de tres quarts d’hora mentre s’atenia la víctima i es feien els treballs pertinents.

Equips d'emergència i seguretat treball en l'accident.
Equips d'emergència i seguretat treballant en l'accdent.

El conductor del turisme, un home no resident de 46 anys, ha donat un resultat positiu de 1,77 grams d’alcohol per litre de sang en el pertinent control d’alcoholèmia, motiu pel qual ha estat detingut. L’incident ha passat pels volts de les 8 de la tarda i ha causat una mica de retenció. Una estona abans, en aquest cas vers les 18.30 i a Pal, també hi ha hagut un altre accident en què s’hi ha vist implicada una motocicleta i en què hi han hagut d’intervenir tant els equips d’emergència com els de seguretat.

Comentaris

Trending