La FAF deixa la batussa de la Massana en mans del comitè de competició

Des de l’ens, oficialment, es prefereix no fer valoracions dels fets per no influir en l’òrgan, que, acta a banda, també podria emprar els vídeos gravats; extraoficialment, la baralla inquieta, i molt, dins l’entitat

Un instant de la baralla.
Un instant de la baralla.

El comitè de competició serà qui hagi de decidir quines conseqüències es deriven de la multitudinària batussa viscuda dissabte entre seguidors i jugadors de l’FS Immobiliària Cisa la Massana i el Carroi al final del partit de la Lliga Unida. Així es posa en relleu des de la Federació Andorrana, que prefereix no pronunciar-se oficialment sobre els fets per no influir en el dit òrgan, que podria fer servir també els vídeos gravats. Extraoficialment, però, en el si de l’ens hi ha una preocupació important pels fets.

Des de dissabte a la nit, quan es va produir la baralla, els vídeos que han circulat, així com la informació apareguda a Altaveu han generat un important rebombori. I dins la mateixa FAF, no han agradat. S’és conscient que no s’han de tornar a repetir, perquè en joc hi ha la imatge de tot el futbol andorrà.

Jugadors dels dos equips es van enfrontar al final del partit.

Relacionat

Batussa multitudinària al final d’un partit de la Lliga Unida

Ara bé, oficialment, l’entitat opta per la prudència. Principalment per no influir de cap forma en l’òrgan que té la responsabilitat d’analitzar tot el que va passar i de decidir què cal fer. Serà el comitè de competició, que a mitjans de setmana hauria de fer públic el llistat de sancions que es derivin de la jornada del cap de setmana. I entre elles, hi haurien d’estar les que siguin conseqüència de la batussa.

Les fonts consultades han explicat que la principal eina serà l’acta arbitral. Ara bé, el comitè, si ho considera oportú, podria emprar d’altres. Entre elles, les gravacions dels fets. Els dos clubs tenen 48 hores per presentar les al·legacions que considerin oportunes. Per tant, fins dimecres. A partir d’aquí, l’òrgan s’haurà de pronunciar.

Fonts federatives sí que han volgut remarcar que al camp de la Massana on es disputava el partit hi havia desplegats efectius de seguretat privada. Segons han indicat, l’empresa els ha explicat que, en el moment dels fets es va avisar la policia, però cap patrulla es va acabar presentant. Des del cos d’ordre, preguntats expressament per Altaveu, s’ha assegurat que “no hi ha constància d’haver rebut cap trucada”, tot i que “és verificarà”.

Comentaris (6)

Trending