Fan malbé bales de palla i en llancen una a la carretera als Plans de Canillo

Els agents de circulació constaten que s’ha trencat una tanca comunal i promouran una denúncia pels danys, que fonamentalment afecten propietats privades

La bala al bell mig de la carretera.
La bala al bell mig de la carretera.

Agents de circulació de Canillo i també integrants del cos de policia han constatat aquest matí els danys causats en diferents propietats privades agrícoles dels Plans de Ransol. Aparentment turistes que fan estada a la zona -menors segurament- haurien fet malbé diverses bales de palla i fins i tot com a mínim una l’han fet rodolar fins a llançar-la a la carretera. Sortosament no s’han hagut de lamentar danys més importants que els causats a les propietats privades.

Tot i això, els agents de circulació han constatat que la bretolada hauria trencat, almenys, una tanca comunal, amb la qual cosa han aixecat acta de la infracció i promouran la pertinent denúncia per tal que el comú es pugui rescabalar dels danys soferts. Els particulars segurament seguiran els mateixos passos, tot i que fonts consultades han assegurat que més enllà de la malifeta a l’herba, a les bales, el gran problema és el mal que hipotèticament haurien pogut arribar a causar.

Els fets haurien succeït de nit o matinada i la bala que ha caigut a la carretera sortosament no ha enganxat ningú. Però si hi hagués hagut algun cotxe estacionat, com de vegades hi ha, o pitjor encara, si hi hagués hagut un vehicle circulant, els danys haurien pogut ser molt més greus. Una bala d’aquestes pot arribar a pesar entre 300 i 500 quilos. Els urbans canillencs, amb la grua de retirar cotxes, s’han encarregat de retirar no sense algunes dificultats la bala que estava al mig del vial.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending