Està a punt de provocar un accident i acaba detingut per triplicar l’índex màxim d’alcoholèmia

Els fets han passat aquesta matinada a la carretera d’Erts i l’arrestat és un resident de 29 anys

Comentaris

Un control d'alcoholèmia.
Un control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

Un resident de 29 anys ha estat detingut aquesta matinada per la policia després que, a la carretera d’Erts, hagi estat a punt de provocar un accident. De fet, ha anat d’un pèl que l’home finalment arrestat, al volant d’un vehicle, no s’hagi encastat contra un altre automòbil que circulava degudament per la via. Hauria estat justament l’alerta donada per aquest segon conductor que hauria permès la detenció del primer.

Els fets han tingut lloc passats 2/4 de 3 de la matinada a l’esmentada carretera d’Erts. Quan el segon conductor s’ha refet de l’ensurt i ha contactat amb la policia, una patrulla del cos s’ha mobilitzat i s’ha caçat l’infractor. Després de fer-lo aturar, se li ha practicat la prova de l’alcoholèmia i ha donat un índex proper al 2,80 grams d’alcohol per litre de sang.

Donat que el màxim per evitar la detenció, que no pas per no ser multat, és de 0,8, l’home més que triplicava el màxim permès. En conseqüència, ja s’ha dit, ha estat detingut acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva. Quan a l’arrestat se li baixin els efectes de l’alcoholèmia serà posat a disposició judicial.

Comentaris (1)

Trending