Espectacular sortida de via d’un Audi RS6 en un tancat revolt del port d’Envalira

Els dos ocupants, que no es trobaven al lloc quan una patrulla de la policia ha acudit arran de l’avís d’un altre conductor que ha vist el vehicle, no haurien sofert cap tipus de lesió

La grua preparant-se per carregar el vehicle.
La grua preparant-se per carregar el vehicle.

Els revolts del port d’Envalira són tancats. Molt tancats, fins i tot, alguns d’ells. En un dia ennuvolat i fins i tot plujós, amb aiguaneu aquest vespre, circular-hi a gaire velocitat, o això és el que semblaria, pot ser perillós. Sortosament, l’espectacular sortida de via que ha sofert aquesta tarda un Audi RS6 en una de les corbes de la carretera que va cap al Pas ha quedat en un ensurt i poca cosa més. Això sí, una grua ha hagut d’acudir al lloc per poder treure el vehicle del talús on havia quedat enganxat.

El cotxe ha sofert danys materials rellevants, especialment al costat del copilot. Els dos ocupants del vehicle aparentment no s’han fet cap lesió. L’accident hauria tingut lloc passades les 3 de la tarda. De fet, mitja hora més tard, aproximadament, un altre conductor que passava per la zona hauria advertit la policia de la situació. Quan la patrulla ha acudit sobre el lloc, no hi havia ningú ni dins ni fora del vehicle.

IMG 8363 (1) (1)
Agents de policia en el lloc dels fets amb el cotxe a tocar el talús.

Posteriorment -i gràcies al fet que hi havia qui havia reconegut al copilot- s’hauria pogut contactar amb els ocupants, segons algunes de les fonts. D’altres han explicat que han aparegut de nou conductor i acompanyant al lloc del sinistre. Sia com vulgui, un i altre haurien tornat a l’indret dels fets i haurien explicat que en un revolt molt pronunciat haurien perdut el control del vehicle i aquest ha acabat fora de la via.

Besant el talús i també un senyal la reparació del qual s’haurà de fer càrrec l’assegurança del vehicle. Retirat el vehicle de l’indret, poca cosa més ha calgut fer. Més enllà, és clar, de la burocràcia administrativa.

Comentaris (13)

Trending