L’església de Sant Esteve donarà el darrer adéu dissabte al menor mort en accident a Navarra

Les altres dues víctimes del sinistre mortal ocorregut dimarts a la tarda a l’AP-68 seran enterrats a Portugal, d’on també es originària la mare de l’adolescent i que roman ingressada a Pamplona amb lesions greus que li afecten especialment la cara

Comentaris

L'accident va passar dimarts a la tarda.
L'accident va passar dimarts a la tarda. DIARIO DE NAVARRA

L’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella acollirà aquest dissabte a les 4 de la tarda el darrer adéu a l’adolescent mort dimarts a la tarda en un accident de trànsit que hi va haver a la província de Navarra. El fèretre amb les restes mortals de Santiago Iglesias Cardoso, de 16 anys, serà traslladat durant aquest divendres cap al Principat. Les altres dues víctimes mortals del gravíssim sinistre hagut a l’AP-68, també residents a Andorra, seran enterrats a Portugal, d’on eren originaris.

La defunció del jove Santiago Iglesias, ja nascut al país, ha causat una profunda commoció tant en l’entorn del voleibol, esport que practicava l’adolescent, com a l’institut espanyol María Moliner, que és on estudiava el noi, que viatjava en els seients posteriors del vehicle accidentat, que va sortir de la via per causes que encara s’han d’aclarir i va picar contra una infraestructura de formigó que hi havia al voral de la calçada. El sinistre va ocórrer poc després de les 5 de la tarda de dimarts al terme municipal d’Ablitas.

Agents de la guàrdia civil treballant en el lloc de l'accident.

Relacionat

Tres residents portuguesos membres d’una mateixa família moren en un accident de trànsit a Navarra

Al cotxe hi viatjaven quatre persones. Totes familiars entre elles. Tornaven d’haver passat uns dies a Portugal. Només va salvar la vida la mare del jove Santiago, Maria Felina Cardoso, de 54 anys, que roman ingressada a l’hospital de Pamplona on es refà de lesions greus que, especialment, l’afecten el rostre. La dona, però, està conscient i respon bé. La recuperació es preveu lenta. Fa molts anys que està establerta al Principat.

També feia anys que residien al país els dos adults que malauradament van perdre la vida en el sinistre. Es tracta de dos germans, María Albertina de Almeida Matos, de 58 anys, i José Carlos de Almeida Matos, de 54 anys. Aquest home, segons la guàrdia civil, viatjava als seients posteriors del vehicle al costat del menor. El funeral pels dos germans difunts es farà amb posterioritat al del menor a Portugal.

Comentaris

Trending