Enxampen dos homes procedents de l’Europa de l’est que preparaven un robatori al país

D’una quarantena d’anys, van ser controlats aquest dimecres a la tarda en les immediacions de la plaça coneguda com ‘The Cloud’ i s’està indagant si ja havien actuat al Principat, perquè tindrien antecedents a l’estranger relacionats amb delictes contra el patrimoni

Un cotxe de policia al centre d'Andorra la Vella.
Un cotxe de policia al centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Probablement s’ha evitat un robatori. Un com a mínim. No és clar on, però des de fa alguns dies la policia estava treballant per mirar de trobar els homes sobre els quals hi havia sospites que podrien estar preparant algun ‘cop’. La persistència policial i un cop de sort, que de vegades també juga, hauria permès que s’hagin detingut les darreres hores dos homes que respondrien a les persones respecte dels quals se sospitava.

Pocs detalls han transcendit fins ara. Si sembla clar que es tracta de dos ciutadans procedents de l’Europa de l’est -probablement de Romania- i que tindrien al tomb dels quaranta anys. Com que ja hi havia sospites, s’hauria alertat les patrulles que estiguessin més al cas del que ja ho estan normalment. I s’haurien facilitat alguns detalls dels homes respecte dels quals hi havia sospites. Què va originar ‘l’interès’ policial hores d’ara tampoc no és clar.

El que sí que és segur és que aquest dimecres a la tarda -al tomb de les 4- en les immediacions de la plaça coneguda com ‘The Cloud’, dos homes van cridar l’atenció d’una patrulla que feinejava per la zona. Van cridar l’alto als dos individus i mirant de mantenir la calma i la discreció, els agents haurien apartat els dos homes de la zona més concorreguda i els haurien introduït en un vehicle policial per dur a terme amb posterioritat els controls i els reconeixements pertinents.

Segons les fonts consultades, es tractaria de dos homes amb antecedents policials i judicials a l’estranger per delictes contra el patrimoni. Com que els indicis recollits prèviament quadren amb el fet que serien les persones respecte de les quals se sospita que estaven preparant un robatori a Andorra, haurien quedat detinguts. Alhora, s’està indagant si tenen relació amb alguns dels robatoris o, sobretot furts amb força, que hi ha hagut els darrers temps i que fins ara no s’han resolt quant a materialitzar la detenció dels autors.

Comentaris (7)

Trending