Catorze embolcalls de cocaïna i uns 2.000 euros comissats en una operació antidroga a Santa Coloma

(AMB VÍDEO) Els dos detinguts tenen 38 i 30 anys i acaben de passar a disposició judicial; el presumpte traficant molt probablement acabarà ingressant al centre penitenciari

Els embolcalls i els diners comissats.
Els embolcalls i els diners comissats. policia d'andorra

Catorze embolcalls de cocaïna i més de 2.000 euros en efectiu és el ‘botí’ obtingut per la policia en el marc de la intervenció antidroga que amb epicentre a Santa Coloma ha denominat ‘operació Ferro’. L’actuació policial, desenvolupada en dos moments distints d’aquest dimarts, derivava d’uns seguiments fets durant el mes d’abril. Hi ha dos detinguts tal i com ha avançat l’Altaveu. L’actuació policial pràcticament es va activar en el moment de la transacció, de la compravenda.

Primer es va detenir el comprador, és a dir, el consumidor. I hores després es va enxampar el presumpte traficant. Els dos resideixen al país i tenen 30 i 38 anys respectivament. El ‘camell’, s’ha dit, actuava preferentment a Santa Coloma. L’operació s’ha dut a terme arran d’una investigació que va permetre identificar-lo com a possible venedor després de diverses vigilàncies que es van efectuar durant el passat mes d’abril. Aquest mateix dimarts se’l va veure contactar amb un comprador, un home també resident i de 30 anys, a qui es va detenir posteriorment en possessió d’un embolcall amb un gram de cocaïna.

Per la tarda, la policia va decidir no esperar més i anar a cercar el traficant. En el moment del control, l’home portava a sobre 13 embolcalls més de cocaïna amb les mateixes característiques que el que s’havia comissat al primer detingut. En el registre al domicili del presumpte traficant els agents de la unitat especialitzada en delictes contra la salut pública van trobar més de 2.000 euros en efectiu.

Comentaris (5)

Trending