Enxampades dues joves robant roba d’un conegut establiment franquiciat de l’avinguda Meritxell

Preocupació perquè van a l’alça petits furts de mercaderia -fins i tot de menjar en algun cas- protagonitzats per persones residents

Un cotxe patrulla acudint a una intervenció al centre d'Andorra la Vella.
Un cotxe patrulla acudint a una intervenció al centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Els propis empleats d’un conegut establiment de roba de vestir i complements d’una de les franquícies internacionals que operen a l’avinguda Meritxell han retingut aquesta tarda dues joves que haurien agafat sense pagar algunes peces amb les quals pretenien marxar. Els dependents han retingut les noies, d’una vintena d’anys, fins que una patrulla de la policia se n’ha fet càrrec per instruir el pertinent expedient.

Encara que les fonts consultades no ho han sabut indicar, tot apunta que la roba que havien robat les dues noies, residents, no arriben a sis-cents euros de valor de cost, amb la qual cosa el furt de mercaderia no es pot considerar un delicte sinó una falta. D’aquesta manera, i a falta de confirmació oficial, les dues noies haurien estat alliberades al cap d’una estona, just el temps que els responsables policials hagin instruït un senzill expedient que enviaran a la Batllia perquè el tribunal de primera instància citi a declarar les implicades i els imposi, quan escaigui, la pena corresponent.

Més enllà del fet concret, alguns responsables d’establiments de la zona, han mostrat la seva preocupació pel fet que, apunten, com més va més petits furts de mercaderia -tabac, roba, però també en alguna ocasió fins i tot productes alimentaris- hi ha protagonitzats no pas per turistes sinó per persones residents. Molt sovint, en ser enxampats, retornen la mercaderia furtada i ni tan sols avisen la policia per no haver d’iniciar qualsevol procés que hagi de comportar algun tràmit amb la consegüent pèrdua de temps.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending