Ensurt a la presó per una nova acció ‘auto-violenta’ d’un dels reclusos

L’intern que divendres a la nit va protagonitzar un intent d’autòlisi no és la primera vegada que provoca incidents tot i que no fa molt temps que està ingressat de manera preventiva

Accés a l'hospital per Urgències.
Accés a l'hospital per Urgències. Toni Solanelles

El centre penitenciari ha viscut els darrers dies un nou incident en el marc de la tensió que es viu a la Comella producte de com està resultant de complicada la gestió de la pandèmia entre els reclusos i més encara en funció del comportament i tarannà d’alguns d’ells. L’intent d’autòlisi d’un dels interns va provocar un bon ensurt entre els agents penitenciaris, encara que malauradament accions com aquesta, tot i que no usuals, tampoc no són excepcions.

De fet, el reclús en qüestió no es pas el primer incident que provoca, i això que no fa molt temps que, en règim de presó preventiva després de provocar una batussa amb una arma blanca en un domicili d’Encamp, resta ingressat a la Comella. Fa poques setmanes ja s’havia atrinxerat a la cel·la conjuntament amb un altre pres que també es considera conflictiu. Les addiccions que tindrien tots dos i el més que difícil tractament a l’interior del centre d’aquestes patologies, seria un dels rerefons dels diversos episodis violents que han protagonitzat.

Accessos al centre penitenciari.

Relacionat

S’atrinxeren dos presos a la cel·la i l’acaben destrossant

El jove, per tractar-se de les lesions auto-inferides, que haurien estat més superficials que una altra cosa i, sobretot, per rebre l’atenció pertinent en matèria de salut mental s’hauria estat almenys tota la jornada de dissabte ingressat al centre hospitalari sota vigilància policial. Aquest diumenge durant el matí hauria retornar al centre penitenciari on restaria ingressat, aparentment, sota un fort tractament farmacològic.

Comentaris (1)

Trending