Ensurt per un petit foc en una teulada d’una pensió a Escaldes

L’avís que sortia fum d’una residència situada a l’avinguda del Pessebre ha comportat una forta mobilització encara que tot plegat ha quedat en no-res

Vehicles dels bombers estacionats a l'avinguda del Pessebre.
Vehicles dels bombers estacionats a l'avinguda del Pessebre. Pilar Candel

L’avís que sortia fum d’una pensió situada a l’avinguda del Pessebre d’Escaldes ha posat en marxa una importantíssima mobilització dels bombers, però també dels agents de circulació escaldencs i de la policia. Tot plegat ha quedat sols en un ensurt, sortosament. Els primers bombers desplegats han pogut resoldre la incidència en pocs minuts. Sols es tractava d’un petit incendi a la teulada.

En no-res el petit foc ha estat extingit enmig encara de la mobilització d’altres dotacions d’agents del cos de salvament que han fet que s’aixequés una elevada expectació pel que pogués estar passant. El petit incident ha passat pels volts de 3/4 de 4 de la tarda. Vins minuts abans, també s’havia hagut de mobilitzar els bombers per un altre incident, en aquest cas al carrer Prada de Moles d’Andorra la Vella.

En aquest cas, algú ha fet esclatar un petard dins d’una paperera del mobiliari urbà. El petard ha cremat la brossa que hi havia al seu interior i el foc ha pres una mica. Les flames haurien afectat lleument un vehicle que hi havia estacionat a la zona. El foc ha estat apagat abans no arribessin els bombers per l’operari d’uns treballs de construcció que hi havia en les immediacions del lloc on ha passat l’incident.

Comentaris

Trending