Tallada la carretera que va de la Seu a Andorra per poder retirar un camió accidentat

Mentre durin els treballs s’ha establert pas alternatiu a l’N-145, fet que està dificultant tant l’arribada com la sortida de vehicles del Principat

Retencions mentre es fan tasques per retirar el camió.
Retencions mentre es fan tasques per retirar el camió.

Un camió de gran tonatge que es dirigia cap al Principat ha perdut el control per causes que s’hauran de determinar i ha acabat al marge de la carretera N-145 just abans d’arribar a la zona duanera. Tot i envair el carril contrari en un punt doble línia contínua, sortosament no ha topat amb cap altre vehicle que en aquell moment, poc després de les 8 del matí, pogués passar per la via. Les tasques per retirar el vehicle de l’indret sí que estan afectant la circulació.

L’accident, més aparatós que una altra cosa, ha afectat lleument el trànsit en un primer moment. Inicialment els vehicles que passaven per la carretera que enllaça Andorra i la Seu han hagut de frenar però ràpidament s’ha establert la normalitat. Només el conductor del vehicle de gran tonatge es queixava d’alguna dolença més producte del sotrac, segurament, que de cap altra cosa.

cues accident
Retenció en direcció la Seu des d'Andorra.

Amb posterioritat, però, els equips de seguretat i emergència han procedit a remuntar el vehicle per poder-lo retirar de la zona. Les tasques han començat vers les 10 del matí i això ha suposat que s’hagués de tallar al trànsit la carretera entre els quilòmetres 7,5 i 8 de l’esmentada N-145, al terme municipal de Valls de Valira. Després s’ha establert un pas alternatiu que, no obstant això, estava afectant la circulació i causant retencions.

Estat en què ha quedat el camió.
Estat en què ha quedat el camió.

 

Comentaris (9)

Trending