Ensurt per la mala combustió d’una caldera a Escaldes

El funcionament deficient de l’aparell ha generat una forta fumera que ha fet témer els veïns per un incendi que ha estat descartat pels bombers un cop es trobaven a lloc

Els bombers s'han desplaçat a la zona després de la trucada dels veïns.
Els bombers s'han desplaçat a la zona després de la trucada dels veïns.

La mala combustió d’una caldera ha provocat un ensurt als veïns de la zona propera al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. L’aparell ha generat una forta fumera que ha fet témer per un incendi. Cap al lloc dels fets s’han desplaçat efectius de bombers que estan comprovant si hi ha algun risc. La intervenció obliga a tallar temporalment l’avinguda de les Escoles.

L’incident ha tingut lloc en un edifici proper al centre d’art. De fet, a la cantonada entre Carlemany i l’avinguda de les Escoles. Tot apunta al fet que el mal funcionament de la caldera hauria acabat generant una forta fumera. Això hauria alertat els veïns, que han avisat els bombers.

Cap a la zona s’han traslladat efectius del cos de bombers, per intervenir en cas que el fum fos originat per un incendi. En aquests moments es troben comprovat si existeix o no algun risc, tot i que, en principi, la situació estaria sota control. El que sí que ha provocat el succés és un tall de trànsit a l’avinguda de les Escoles.

Per això, ha calgut desviar la circulació de vehicles que pujaven en direcció a Encamp. Els cotxes s’han redirigit cap al Carrer Constitució i l’avinguda del Fener.

Etiquetes

Comentaris

Trending