Ensurt per un foc a un cotxe a la general 2

La dona que conduïa el vehicle ha pogut aturar-lo i evitar que les flames anessin a més amb un extintor d’una benzinera propera i els bombers han acabat de controlar la situació

El turisme al moment de l'incendi
El turisme al moment de l'incendi

Els bombers han hagut d’intervenir aquest matí per apagar un petit foc que s’ha declarat en un vehicle que circulava per la carretera general 2 prop de la rotonda d’Engolasters. La ràpida intervenció ha evitat que les flames anessin a més. En l’incident només s’ha hagut de lamentar els danys material patits pel turisme.

Els fets s’han produït poc després de les vuit del matí. El vehicle circulava per la carretera i la seva conductora ha detectat que començava a sortir fum del motor. Ràpidament s’ha aturat quan ja hi havia també flames que han pogut ser atacades amb un extintor de la benzinera que hi ha prop de la zona. L’afectada, una dona que resideix al país ha declarat a l’Altaveu que “tot ha sigut molt ràpid. El cotxe ha fet sorolls, de sobte ha començat a sortir molt fum i sense donar-me temps a res s’ha incendiat”.

Posteriorment, els bombers s’han apropat al lloc i han comprovat que la cosa no anava a més. L’incident, tot i l’ensurt, només ha provocat els danys materials del mateix vehicle però no pas danys personals. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending