Ensurt amb ferits i rescat en helicòpter al telecadira de Creussans

Els mals auguris d’alguns coneixedors del giny d’Arcalís sobre la perillositat que pot suposar tot i que s’ha rebaixat la velocitat de la instal·lació s’han fet realitat malgrat que també hi tindria a veure el comportament dels accidentats

Una imatge del telecadira de Creussans.
Una imatge del telecadira de Creussans. ALTAVEU MÈDIA

Els bombers han hagut de traslladar en helicòpter una dona de 44 anys que s’ha lesionat en caure del telecadira de Creussans, a la zona d’Arcalís, quan pujava de retorn al punt de sortida. En la seva caiguda, la dona hauria arrossegat un home 54 anys i un menor de 12 que l’acompanyaven. Els tres haurien rodolat uns metres per la muntanya. I tots tres haurien acabat, almenys, al servei d’Urgències de l’hospital. Després de rebre l'atenció pertinent han estat donats d'alta.

En principi seria la dona, formalment no resident al Principat, la qui hauria patit els danys principals, de naturalesa traumatològica i que essencialment haurien afectat una de les extremitats inferiors. Els fets, succeïts al tomb de les 2 de la tarda, no passaria de quelcom més que un ensurt. Però que donaria sentit, que farien realitat, els temors d’alguns coneixedors i usuaris d’aquell telecadira. No obstant això, també és cert que almenys en aquesta ocasió, segons les primeres hipòtesis, molt hi tindria a veure el comportament dels accidentats, que haurien volgut saltar de la cadira abans d'hora. 

No obsant això, fa pocs dies, davant la inauguració del mirador panoràmic solar de Tristaina, diversos coneixedors de la zona van advertir del perill que podia representar aquell giny. La seva disposició en condicions estiuenques, segons les fonts, comportaria certes dificultats per als usuaris, per molt que se n’hagi reduït la marxa, la velocitat que porta a l’hivern.

Comentaris (13)

Trending