Ensurt per un despreniment de rocs a l'altura de la depuradora de Sant Julià

La carretera general CG-1 ha estat tallada, amb excepció d’un carril de baixada, durant una estona aquest matí fins que els tècnics del COEX han determinat que no hi havia perill i han pogut netejar la zona

L'esllavissada ha obligat a tallar durant una estona la carretera general 1.
L'esllavissada ha obligat a tallar durant una estona la carretera general 1.

Un despreniment de roques que han arribat a la carretera ha provocat un petit en surt aquest dissabte al matí a la general CG-1, a l'altura de la depuradora de Sant Julià. Les pedres han caigut una mica més avall de la zona de la Portalada on es va produir una important esllavissada el passat agost i sense tenir-hi cap relació. Durant una estona, i fins que els tècnics han pogut analitzar la situació, s’ha restringit la circulació a la zona a un únic carril.

L’avís s’ha rebut poc després de les cinc del matí. La policia, en arribar al lloc del succés, a la zona de la borda Sabaté, ha decidit mantenir la carretera tallada tal com ja havia aplicat el servei de circulació del comú de Sant Julià per assegurar la zona. Durant una estona, s’ha deixat només un únic carril de baixada. Els tècnics del COEX s’han desplaçat a la zona i han analitzat la situació després que els bombers ja haguessin retirat el material desprès, valorant que no hi havia perill.

Qui ha descobert l'esllavissada de rocs han estat integrants del servei d'aparcaments lauredià que ràpidament s'han posat en contacte amb Circulació. Ha estat aquest cos que s'ha desplaçat en primer lloc fins al lloc dels fets alertant tot seguit a Mobilitat i senyalitzant la zona per evitar que eventuals cotxes que hi circulessin no poguessin patir un sinistre.

Cap a les set del matí, i un cop s’han netejat i enretirar les roques que havien caigut a la via, s’ha pogut recuperar la circulació normal. L’afectació al trànsit, donada l’hora i el fet que hi ha importants restriccions tant amb l’entrada com amb la sortida de vehicles per la frontera del riu Runer a conseqüència de la crisi del coronaviurs, ha estat mínima.

Comentaris

Trending