Ensurt de bon matí a la rodalia de l’Escola andorrana de Santa Coloma

Una estudiant de quinze anys ha patit contusions que l’han portat a haver de passar pel servei d’Urgències després de ser víctima d’un petit atropellament al carrer Prat Salit

L'ambulància al costat del vehicle implicat en l'accident.
L'ambulància al costat del vehicle implicat en l'accident.

Neu, gel, vehicles, acumulació de gent. Tot plegat ha comportat un bon ensurt aquest matí a la conductora d’un vehicle i a una estudiant de quinze anys que anava cap a l’Escola andorrana de segona ensenyança. Per sort, l’atropellament no ha anat més enllà d’un petit cop i l’ensurt s’ha tancat amb una visita al servei d’Urgències per constatar que les contusions sofertes no eren d’importància i que la noia, més enllà de l’esglai, podia ser donada d’alta.

L’incident ha passat vers 1/4 de 9 del matí a l’altura dels números 14-16 del carrer Prat Salit de Santa Coloma. Per tant, en les immediacions del citat centre escolar. Un Audi A3 amb plaques de matrícula andorranes conduïda per una dona resident ha envestit lleument una noia de quinze anys també del país. De fet, estudiant a l’esmentada escola. Fins al lloc s’hi ha desplaçat una patrulla de policia i l’equip d’atestats per agafar constància dels fets i una ambulància dels bombers, que és la que ha traslladat fins a l’hospital la noia per tal que se sotmetés a la revisió pertinent, que sortosament ha permès confirmar que més enllà de les contusions no hi havia res de ressenyable.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending