Ensurt a l’avinguda Carlemany per una cassola cremada

Els bombers s'han desplaçat amb tres camions, una ambulància i el cotxe de comandament que s'han anat retirant a poc a poc del lloc dels fets

Efectius de bombers treballant en la zona de l'incendi.
Efectius de bombers treballant en la zona de l'incendi.

Una cassola cremada ha provocat moments d'incertesa a l'avinguda Carlemany i és que nombroses dotacions de bombers s'han desplaçat fins a l'indret per donar resposta a l'avís de foc. Finalment, tot ha quedat en un ensurt i només s'han de lamentar danys materials en el pis on s'ha generat el fum que ha requerit ser ventilat.

El Cos de Bombers han hagut d’actuar a primera hora d’aquesta tarda a l’Avinguda Carlemany, a tocar de la plaça Coprínceps, per un avís de foc que, finalment, s’ha quedat en un ensurt, ja que s’ha tractat d’una cassola cremada. Per la seva situació, en una zona cèntrica i en un edifici d’habitatges, ha generat més expectació del que ha resultat ser. En aquest sentit, des de l'equip d'emergències han assegurat que "ha estat una intervenció molt ràpida, d'uns vint minuts" i és que, a poc a poc, els efectius desplaçats han retornat a la base.

Els efectius del cos d’extinció, que s’han desplaçat amb tres camions -dos amb autobombes i un amb escala-, una ambulància i el vehicle de comandament, s’han limitat a comprovar que no hi hagués persones ferides al pis on s’ha originat el fum ni a l’escala, així com a ventilar l’immoble afectat. Només s’ha de lamentar danys materials a la cuina. La policia i agents de circulació també han desplaçat personal per deixar la zona apta per a treballar.

Etiquetes

Comentaris

Trending