L’enèsim accident a la rotonda del KM0 col·lapsa la carretera de l’Obac

Almenys un motorista ha patit ferides, encara que d’entrada de poca consideració, en un sinistre que està generant retencions al centre del país

Atenció sanitària al motorista implicat.
Atenció sanitària al motorista implicat. eduard ros

L’enèsim accident a la rotonda del KM0, entre Andorra la Vella i Escaldes, està dificultant de manera ostensible la circulació al centre del país. D’entrada, la carretera de l’Obac està força col·lapsada. Les assistències mèdiques estan atenent, com a mínim, el conductor d’una moto que s’hauria vist implicada en el sinistre. D’entrada, no sembla que les lesions hagin de presentar una gran rellevància.

En ser la rotonda en qüestió un important enllaç de comunicació i de distribució del trànsit entre les dues valls altes, tot plegat fa que es generi més dificultats. Agents del servei de circulació de la capital estan regulant els vehicles de la millor manera possible en una confluència de vies amb alta intensitat de moviments, més encara a tocar de l’hora de sortida dels escolars. Agents de policia i equips sanitaris del SUM i dels bombers també s’han desplaçat a la zona.

Comentaris (8)

Trending