S’encasta contra cotxes estacionats a Aixirivall i al final el seu tot-terreny acaba ‘clavat’

La policia ha detingut poc abans de les 7 de la tarda el conductor d’un Freelander del país que presentava un evident estat d’embriaguesa i s’ha estimbat contra tot el que ha trobat en l’entrada al poble lauredià, fins i tot fent caure un fanal

Carregant el Freelander en una grua després d'haver-se produït la detenció del seu conductor.
Carregant el Freelander en una grua després d'haver-se produït la detenció del seu conductor.

S’ha encastat contra tot el que ha trobat en entrar a Aixirivall o gairebé. La policia ha hagut de detenir, poc abans de les 7 de la tarda, el conductor d’un Range Rover Freelander matriculat a Andorra que s’ha encastat contra diversos cotxes estacionats a l’entrada del quart lauredià. Ha anat arrencant i parant fins que finalment el tot-terreny ha dit prou i no l’ha pogut tornar a posar en marxa.

Fins al lloc dels fets, en ser els primers que han estat avisats, s’hi han desplaçat agents de circulació. Però veient la situació, també han estat mobilitzats els policies. Segons les fonts consultades, el conductor del tot-terreny presentava un evident estat d’embriaguesa que la prova d’alcoholèmia hauria confirmat. De fet, no han estat poc els veïns que, alertats per la moguda, o passant per casualitat per la zona, han estat testimoni de l’actuació policial.

En no poder-se posar novament en marxa, a més a més, el Freelander ha hagut de ser carregat en una grua per poder ser retirat de la zona. Segons els testimonis presencials, en plena fal·lera per envestir tot el que trobava, el conductor també hauria fet espetegar el vehicle contra un fanal, que hauria quedat en la via pública.

Comentaris (24)

Trending