Empresonat un home per una temptativa de violació

La dona hauria aconseguit alertar indirectament la policia a través d’un dispositiu de comunicacions de què disposava

Una vista del centre penitenciari.
Una vista del centre penitenciari. Toni Solanelles

Un home de mitjana edat està ingressat al centre penitenciari des d’aquesta nit passada processat per un delicte d’agressió sexual en grau de temptativa, un intent de violació que no hauria anat a més, suposadament, per l’estat d’embriaguesa que presentava l’empresonat i perquè la dona hauria aconseguit avisar la policia a través d’un dispositiu comunicatiu de què disposava.

Els fets haurien passat a altes hores de la matinada de divendres a dissabte aparentment al domicili de la víctima, a Andorra la Vella. Per la naturalesa dels fets, han transcendit molts pocs detalls. El que semblaria clar és que l’home tindria llogada una habitació al pis de la dona (oficialment, segons la policia, detingut i víctima eren companys de pis) i d’aquí vindria la relació i el fet que l’ara empresonat hagués tingut accés al domicili en qüestió.

L’home, de 51 anys, hauria intentat abaixar els pantalons a la dona amb una suposada voluntat d’abusar-ne sexualment, o així ho hauria acabat considerant ara per ara el batlle de guàrdia que dissabte a la nit va acordar l’empresonament de l’home, que sortosament no hauria aconseguit el seu objectiu. De fet, la dona hauria donat un parell de bufetades a l'home per treure-se'l del damunt, a les quals el posteriorment detingut va respondre amb un cop de puny a la cella esquerra de la dona, que va aconseguir alertar amb el dispositiu de comunicacions de què disposava i això hauria permès que els agents de la policia poguessin practicar l'arrest, passats 2/4 de 4 de la matinada, pràcticament en el mateix lloc dels fets.

Comentaris

Trending