Empresonada una parella enxampada a la frontera amb 275 grams de marihuana i altres drogues

Residents a Arinsal de 33 i 27 anys, accedien al Principat dimarts a la tarda amb un assortit d’estupefaents que porta els investigadors a pensar que anava més enllà del seu propi consum

El centre penitenciari vist des de la Seu de la Justícia.
El centre penitenciari vist des de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Un resident espanyol de 33 anys i una resident argentina de 27 anys, parella establerta a Arinsal, romanen ingressats al centre penitenciari des de poc abans de la passada mitjanit. Els dos estan acusats d’un delicte contra la salut pública. Se’ls va enxampar un bon assortit de droga, amb 275 grams de marihuana com a producte central. Compleixen presó preventiva.

Les detencions es van produir dimarts a la tarda, a quarts de sis. La parella accedia al Principat i per motius que es desconeix, però en el marc d’un control rutinari, se’ls va aturar i se’ls va fer un escorcoll que va donar positiu. Se’ls va detenir immediatament a tots dos i es va posar en marxa el ‘protocol’ habitual en aquests casos. Per tant, i entre altres, es va procedir a fer les perquisicions preceptives al domicili de la parella.

Entre tot plegat, els investigadors tenen el convenciment que la droga que portaven els dos arrestats no només anava destinat al seu propi consum, encara que evidentment, una part també. Sia com vulgui, els dos arrestats van ser posats a disposició judicial aquest dimecres a primera hora de la tarda. Però no va ser fins moltes hores després que se’ls va enviar cap a la Comella de manera provisional. Han estat processats i la investigació continua oberta.

Comentaris (1)

Trending