L’empresa de la nau calcinada assegura que a la planta “no s’hi tractava cap residu tòxic o perillós

L’Home del Sac demana disculpes “per les inconveniències que aquest incident hagi pogut ocasionar als veïns de la zona” i espera aclarir en les properes hores les causes de l’incendi que creu fortuït

Dos dels vehicles de l'empresa que s'han pogut salvar.
Dos dels vehicles de l'empresa que s'han pogut salvar.

L’empresa responsable de la nau calcinada a la zona de la Comella -L’Home del Sac- garanteix que “a la planta no s’hi tractava cap residu tòxic o perillós, ja que s’hi guardava principalment cartró i, en menor mesura, plàstic”. Alhora, exposa que “la columna de fum que es podia veure a primera hora del matí provenia de la combustió d’aquests residus, així com de tres vehicles que hi havia a les instal·lacions que han quedat calcinats”.

A través d’un comunicat vehiculat via Confederació Empresarial Andorrana (CEA), la companyia afectada ha explicat que l’incendi ha afectat “la nau industrial que L’Home del Sac té a la Comella, per a l’emmagatzematge i l’embalat de residus de cartró i plàstic per a la seva posterior exportació”. L’empresa, que explica que “afortunadament només s’han hagut de lamentar danys materials”, demana “disculpes per les inconveniències que aquest incident hagi pogut ocasionar als veïns de la zona”.

En el seu comunicat, l’empresa exposa que un empleat del Centre de Tractament de Residus (Ctrasa), empresa veïna de les instal·lacions de L’Home del Sac, ha alertat els bombers del foc poc abans de dos quarts de set del matí. “L’equip de L’Home del Sac vol agrair a Ctrasa i a les empreses del sector de residus en el seu conjunt la solidaritat mostrada, així com destacar la bona feina” dels bombers. I espera que en “les properes hores” es puguin aclarir les causes de l’incendi, que “segons tot apunta, ha estat fortuït”.

Comentaris (1)

Trending