Dos incidents amb l’alcohol pel mig obliguen la policia i sanitaris a mobilitzar-se

En un cas, hi hauria hagut un conat de baralla a l’avinguda Santa Coloma i en l’altre, un jove amb les facultats alterades, hauria llançat objectes

Accés al servei d'Urgències de l'hospital.
Accés al servei d'Urgències de l'hospital. Toni Solanelles

Patrulles de la policia -i també agents dels serveis de circulació en un cas d’Andorra la Vella i en l’altre de la Massana, més ambulàncies del SUM en aquest segon cas- es van haver de mobilitzar aquest dimecres per atendre dos incidents que tenien en la ingesta d’alcohol part de culpa en tot plegat. En un cas va ser a l’avinguda Santa Coloma i, en l’altre, a l’espai de l’estacionament de l’antic Tabola, a la Massana.

El primer succés va ser un conat de baralla entre l’empleat d’un establiment de restauració i dos turistes. Els tres tenien entre 40 i 50 anys i una de les persones foranes hauria intentat separar els altres dos després que arran d’una discussió que va anar pujant de to apunt hauria estat d’acabar a les mans. Suposadament, no hi hauria hagut agressió i una vegada va haver intervingut la policia, les parts en conflicte haurien resolt la situació.

L’altre incident, a quarts de vuit de la tarda, es va donar a la Massana. A la zona de l’antic Tabola hauria aparegut un home aparentment agressiu que llançava tot el que trobava al seu pas. Quan els efectius policials i els agents de circulació van arribar al lloc, haurien trobat l’individu, un jove de poc més de 20 anys, estirat a terra i en un aparent estat ebri que presentava ferides en diferents llocs del cos sense que revestissin gravetat.

Seria un turista allotjat en un hotel de la parròquia massanenca que segons altres persones que l’acompanyaven presentaria algun tipus de minusvàlua. Una ambulància del SUM hauria traslladat fins a l’hospital l’home perquè fos atès de les lesions que presentava i se li fes l’oportuna valoració. Quan els serveis sanitaris van donar-lo d’alta, el subjecte hauria retornat a l’establiment hoteler on estava allotjat.

Comentaris

Trending