Dos gossos potencialment perillosos en maten un mestís petit a queixalades

La policia ha intervingut inicialment en un fet que ha succeït al camí del Solà d’Encamp i del qual se n’han acabat fent càrrec els banders

Zona del camí del Solà, a Encamp, on han passat els fets aquesta tarda.
Zona del camí del Solà, a Encamp, on han passat els fets aquesta tarda. Gabriel Pérez

Els banders han obert aquesta tarda el corresponent expedient per indagar sobre les circumstàncies que han envoltat la mort d’un petit gos mestís a causa de les ferides sofertes per les queixalades que ha rebut de dos cans de races potencialment perilloses. Els fets han succeït a la zona del camí del Solà, a Encamp, i ben poca cosa s’ha pogut fer una vegada els dos gossos grans s’han acarnissat amb el més menut.

Els fets han passat poc després de les 4 de la tarda i de seguida s’ha mobilitzat la policia. Agents del cos d’ordre han acudit al lloc per fer les primeres constatacions i agafar les dades oportunes i, posteriorment, han requerit la presència dels banders, que seran els responsables d’instruir el corresponent expedient. Els propietaris dels animals, especialment els del gos mort, estaven molt afectats.

PHOTO 2021 02 17 17 06 25
El vehicle dels banders que s'ha traslladat al lloc per fer les indagacions oportunes. Gabriel Pérez

Ni la responsable de l’esmentat ca s’ha estimat més no oferir cap mena d’explicació sobre el succés, mentre els banders recopilaven també almenys una part de la informació necessària per fer les oportunes indagacions. No és la primera vegada que en aquella zona encampadana hi ha incidents amb gossos, ja que sol ser un lloc on diversos amos treuen les seves mascotes a passejar. No obstant, no s’havia constatat un fet de tanta gravetat.

Etiquetes

Comentaris (31)

Trending