Detinguda la conductora del vehicle que ha patit un accident al Tarter

La dona, no resident, ha donat positiu en el control de tòxics després de produir-se el xoc on han resultat ferides les tres ocupants del cotxe

Marques a la carretera on s'ha produit l'accident.
Marques a la carretera on s'ha produit l'accident.

La conductora d’un vehicle ha estat detinguda aquesta matinada en patir un accident al Tarter. La dona, no resident, ha donat positiu en el control de tòxics després de produir-se el xoc, on únicament ha estat involucrat el seu cotxe i on han resultat ferides les tres ocupants. A causa de la col·lisió, el departament de Mobilitat s’ha vist obligat a tallar la circulació a la zona durant almenys una hora.

Al volt de les 6:00 h de la matinada d’aquest dissabte el departament de Mobilitat ha tallat la circulació al Tarter a causa d’un accident. Tres persones i un sol vehicle han estat implicats en un xoc que ha sigut, sortosament, més espectacular que lleu. Una hora després, a les 7:00 h, es tornava a restablir el trànsit a la zona, on únicament han quedat restes del succés.

El vehicle era un fiat 500 amb matrícula espanyola ocupat per tres dones, una resident i dues no residents, de 26, 27 i 30 anys, que han resultat ferides lleu. La conductora, una dona no resident de 33 anys, en el pertinent control de tòxics salivar ha resultat positiva, motiu pel qual ha estat detinguda i en les properes hores passarà a disposició judicial.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending