Dos ferits en dos accidents de circulació a la xarxa viària

El primer sinistre ha tingut lloc al carrer Prat de la Creu entre dos turismes, mentre que el segon a la general 3 amb un cotxe i una motocicleta implicats

Accés al servei d'Urgències de l'hospital.
Accés al servei d'Urgències de l'hospital. Toni Solanelles

Dues persones han resultat ferides a conseqüència de dos accidents de trànsit que han tingut lloc aquest migdia a la xarxa viària. El primer sinistre, al centre d’Andorra la Vella, ha provocat lesions a una dona de 56 anys. En el segon, a la carretera general 3, la víctima ha estat un jove de 21 anys.

Els dos incidents han tingut lloc al migdia. El primer s’ha viscut al carrer Prat de la Creu, concretament a l’altura del número 83 poc abans de la una. S’han vist implicats dos turismes, un Fiat Panda i un Toyota Auris, tots dos amb matrícula del país. La conductora del segons vehicle, una resident de 56 anys, ha patit ferides lleus.

Gairebé una hora després, els cossos d’emergència han actuat en un segon xoc. En aquest cas al punt quilomètric 3,55 de la general 3, a la parròquia de la Massana. Han topat un turisme Mercedes B200 i una motocicleta Piaggio Vespa. També, tots dos, matriculats al país. El jove, resident de 21 anys, que anava de paquet en el segon vehicle ha patit contusions.

Comentaris

Trending