Dos detinguts a la frontera per intentar entrar al Principat amb 107 grams de marihuana

Els quatre casos de delicte contra la salut pública han comportat sis arrestos -5 homes i una dona- majoritàriament de no residents

Duana del riu Runer.
Duana del riu Runer. ARXIU

La policia deté fins a sis persones relacionades amb quatre delictes amb estupefaents. El més important, a la frontera hispanoandorrana quan una dona i un home pretenien entrar 107 grams de marihuana amb un cotxe particular.

Un home i una dona, no residents i de 31 anys tots dos, van ser detinguts dimarts passat, al voltant de  les 15 hores, a la frontera del Riu Runer per intentar accedir al país amb 107 grans de marihuana.

Les dues persones entraven al Principat amb un turisme particular. Va ser en aquest moment que la policia va controlar-los i van trobar els cabdells de droga, motiu pel qual van ser detinguts per un presumpte delicte contra la salut pública.

De fet, aquesta no ha estat l’única detenció per estupefaents. Durant la setmana passada les forces de l’ordre van fer quatre arrestos més en relació amb aquest àmbit, tots ells homes i només un d’ells resident a Andorra.  

Etiquetes

Comentaris

Trending