Dos detinguts al Pas de la Casa per una batussa amb pals d’esquí i un suposat ganivet

Un grup de turistes que caminava pel mig de la calçada pel carrer Bearn es va acabar enfrontant amb un conductor resident que els recriminava que no podia passar

https://vimeo.com/654017835

La policia ha detingut poc abans de mitjanit dos joves turistes -noi i noia- arran d’una batussa que hi havia hagut un parell d’hores abans al carrer Bearn del Pas de la Casa. Un grup de turistes esquiadors caminaven pel mig de la calçada, i un conductor resident els va recriminar que anant pel mig del carrer ell no podia passar. A partir d’aquí es va iniciar una batussa especialment amb pals d’esquí que va acabar amb alguns dels participants per terra i el vidre d’una de les finestretes del cotxe trencat.

Els fets van passar poc després de les 9 de la nit, quan els esquiadors suposadament tornaven als seus allotjaments. Com que les voravies estaven en pitjor estat que la calçada, els esquiadors van decidir avançar pel mig del carrer. Això impedia un vehicle avançar. Davant del fet que el conductor reclamés que s’apartessin, la reacció dels joves va ser encarar-se al conductor. Tot plegat va suposar que hi hagués un altercat, que d’altres persones almenys parcialment van enregistrar.

Un dels detinguts va amenaçar constantment suposadament al conductor que el ‘punxaria’. Una altra participant en la batussa, la segona detinguda, va agafar un dels pals d’esquí amb els quals pegaven cops i va trencar el vidre de la finestreta del copilot. Aquest fet encara va encrespar més els ànims dels enfrontats, que van començar a pegar-se amb més contundència. Amb tot, el suflé va acabar baixant i quan la patrulla policial va arribar a lloc, ja no hi havia ningú.

Però davant la constatació del fet, es va iniciar una petita recerca que dues hores i mitja més tard va culminar amb la detenció dels dos joves, que durant el dia d’avui haurien de passar a disposició judicial acusats, entre d’altres delictes, de danys i contra la integritat física. Pel fet de trencar el vidre i pels cops que haurien donat, almenys, al conductor. També s’havia de confirmar si el jove realment duia el ganivet que inicialment insinuava que tenia.

Comentaris (20)

Trending