Dos accidents a Soldeu i Encamp amb conductors positius al control d’alcoholèmia

Els dos xocs han estat amb únicament els vehicles implicats i han resultat ferides fins a sis persones, amb un d’ells ingressat a l’hospital i l’altre detingut

Comentaris

Un cotxe policial en les immediacions de l'hospital.
Un cotxe policial en les immediacions de l'hospital. Toni Solanelles

Aquesta matinada han tingut lloc dos accidents, un d’ells a Soldeu i l’altre a Encamp, al volt de les 2:30 h i de les 4:10 h, respectivament. En ambdós ha estat únicament un vehicle implicat i, en total, han resultat ferides fins a sis persones. A més, els dos conductors han donat positiu als controls d’alcoholèmia efectuats per la policia, un d’ells ha quedat ingressat a l’hospital i l’altre ha estat detingut.

El primer accident s’ha produït a les 2:34 h al passatge de l’Asó, a Soldeu. Únicament s’ha vist implicat un Peugeot 206 amb matrícula andorrana i els dos ocupants, un home i una dona de 31 i 21 anys han resultat ferits. El conductor, al qual s’ha sotmès al control d’alcoholèmia, ha donat com a resultat 2,22 g/l. Posteriorment, ha estat traslladat a l’hospital, on ha quedat ingressat.

Unes hores després, cap a les 4:10 h de la matinada, ha tingut lloc un segon accident a la CG-2, a la rotonda intermèdia del nou vial d’Encamp. També ha estat únicament un turisme implicat, un Opel Astra amb matrícula andorrana. Els quatre ocupants, de 32, 39 i dos de 28 anys. En aquesta ocasió el conductor ha donat com a resultat del control d’alcoholèmia 1,62 g/l i ha procedit a ser detingut per delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la integritat física.

Etiquetes

Comentaris

Trending