A dormir a la presó per conduir begut

Un resident portuguès ingressa a la Comella en règim de semillibertat alhora que la policia ha hagut de detenir aquesta nit passada al port d’Envalira un turista que també ha donat positiu d’alcoholèmia després de patir un accident

Una vista del centre penitenciari.
Una vista del centre penitenciari. Toni Solanelles

Un resident portuguès de 36 anys ha ingressat aquest dissabte al centre penitenciari, per tal de complir una pena de semillibertat, després que en un control rutinari la policia el detingués per donar positiu en la prova d’alcoholèmia. Agents del cos també han detingut aquesta nit passada un turista, en aquest cas de 28 anys, per una alcoholèmia positiva després d’accidentar-se al port d’Envalira.

El control arran del qual va quedar arrestat el resident es va dur a terme divendres. Eren 2/4 de 6 de la tarda quan els agents situats a la rotonda de la boca encampadana del túnel dels Dos Valires van aturar el vehicle conduït per un home de 36 anys en el marc dels controls preventius d’alcoholèmia. Va donar una taxa d’1,43 grams d’alcohol per litre de sang i va quedar detingut. Durant la jornada de dissabte, i vistos els antecedents, el batlle de guàrdia va enviar al centre penitenciari l’arrestat.

D’altra banda, aquesta nit passada la policia ha detigut un home de 28 anys no resident que conduïa un Audi RS3 amb matrícula espanyola. La patrulla va haver d’intervenir arran d’un accident a Envalira, a 1/4 de 12 de la nit, a causa del qual va resultar ferida la passatgera i companya de qui acabaria arrestat, tractant-se, també d’una turista, en aquest cas de 22 anys.

Efectuat el corresponent control d’alcoholèmia al conductor del vehicle, aquest va donar el resultat positiu de 1,46 grams d’alcohol per litre de sang, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció.

Comentaris

Trending