El dit a la funerala acaba a la policia

Els pares de la menor que ha hagut de passar pel quiròfan després que una monitora de menjador li enganxés un dit amb una porta denuncien formalment l’AMPA de l’Escola francesa de primera ensenyança d’Encamp

Accés a l'escola de primera ensenyança d'Encamp.
Accés a l'escola de primera ensenyança d'Encamp.

Els pares de la menor que va haver de passar pel quiròfan fa pocs dies per intentar-li redreçar el dit fortament malmès després que una monitora de menjador tanqués la porta metàl·lica del complex escolar d’Encamp i li enganxés el dir gros han interposat denúncia formal contra l’AMPA de l’Escola francesa encampadana per tal que es procedeixi, si escau, a estudiar el cas.

Els progenitors de la nena, que sortia del menjador un migdia i es disposava a anar a ludoescola, no han aconseguit poder identificar la monitora implicada. Davant d’això, s’ha denunciat l’AMPA, que és l’entitat encarregada del menjador escolar, de la cantina, i, alhora, també, que tindria contractada la monitora que va tancar la porta i va passar el pestell tot i que una mare que era al carrer i la monitora de la ludoescola que esperava la menor també a l’exterior de l’escola van advertir que la nena s’estava recolzant amb la mà a la porta.

Una imatge del recinte que acull l'escola francesa de primera ensenyança d'Encamp.

Relacionat

Amb el dit a la funerala

La denúncia, segons han explicat fonts familiars, també es dirigeix contra el Govern d’Andorra. En aquest cas, el procediment s’activa en ser l’administració central la titular de la instal·lació i, per tant, responsable de la porta en qüestió. Els pares de la menor esperen que una vegada interposada la denúncia ara s’indagui sobre la situació -un possible delicte de lesions- i es busqui aquelles persones que ells no han pogut identificar plenament.

Comentaris

Trending