Detinguts dos homes per agredir la companya de pis i la parella

La Policia ha arrestat també dos turistes a la frontera francesa per presentar i identificar-se amb passaports que es va certificar que eren falsos

Una imatge del despatx central de la policia.
Una imatge del despatx central de la policia. Toni Solanelles

Han estat múltiples les detencions que ha realitzat la Policia entre dijous i aquest mateix divendres. Dues d’elles corresponen a dos homes per agredir un d’ells la companya de pis i l’altre, la parella, als respectius domicilis. Unes hores abans, a la frontera francesa, es van controlar dos turistes. Finalment, van ser també arrestats per presentar i identificar-se amb passaports que es va poder certificar que eren falsos.

La matinada de divendres s’han arrestat dos homes per delictes contra la integritat física i moral. El primer d’ells, a les 01:45h a la Massana, un home de 39 per agredit físicament a la seva companya de pis. L’altra detenció ha estat a les 03:50h hores a Andorra la Vella, on un turista de 32 anys ha agredit físicament la seva parella a l’interior del domicili.

Aquest dijous, a les 14:40h a la frontera del DNCJ, per la banda francesa, dos turistes de 26 i 34 anys van ser detinguts per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. En ser controlats van mostrar els seus respectius passaports. En verificar els documents, els agents van poder constatar una sèrie d’irregularitats en les mesures de seguretat, podent certificar que eren falsos.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending