Detingut un veí de Sant Julià per violència domèstica després d’un incident amb un fillastre

El comportament d’un fill de la dona, hauria estat l’origen d’un altercat al domicili que va acabar amb arrest ja que l’home hauria ‘marcat’ el menor

Zona de Sant Julià on van succeir els fets que van acabar en detenció.
Zona de Sant Julià on van succeir els fets que van acabar en detenció. B. N.

Un veí de Sant Julià de Lòria ha estat detingut aquest dissabte a primera hora de la tarda després que la policia hagués d’acudir a un requeriment per l’altercat familiar qui hauria en un pis d’un edifici de l’avinguda Verge de Canòlich de la parròquia. L’home que acabaria arrestat hauria ‘marcat’ el fill menor de la seva parella en intentar resoldre una enganxada entre mare i fill. El conflicte fa temps que dura i que és l’origen de disputes familiars.

La batussa tindria causa del comportament del fillastre de l’home. Quan aquest dissabte, vers les 3 de la tarda, la policia va rebre l’alerta i una patrulla es va acostar al lloc on suposadament hi havia l’altercat, una vegada es va fer efectiva la constatació escaient, els agents interventors van acabar considerant que hi havia prou elements per detenir l’home i acusar-lo d’un delicte de violència domèstica.

Es dóna el cas que els fets van succeir en una zona de la parròquia que ja és coneguda, malauradament, per haver-hi alteracions tot sovint hi ha petits o grans conflictes entre molts dels residents d’aquell indret. En tot cas, per l’incident d’aquest dissabte, la intervenció i detenció posterior van tenir a veure solament pel delicte de violència en l’àmbit domèstic.

Comentaris

Trending