Detingut un operari del comú d’Encamp en donar positiu després d’un accident

L’home ha perdut tot sol el control del vehicle d’un departament comunal i sortosament només s’han hagut de lamentar només danys materials

Façana del comú d'Encamp
Façana del comú d'Encamp ARXIU

La policia ha detingut aquest migdia un operari del comú d’Encamp que a primera hora del matí -entre les 9 i les 10 segons les fonts- ha patit un accident tot sol amb un vehicle de la corporació quan circulava per la zona de Vila, on hauria hagut de transitar tot duent tasques de feina. En el control d’alcoholèmia l’home ha donat positiu i en conseqüència els agents l’han hagut de detenir.

El treballador públic encampadà hauria perdut el control del vehicle, una ‘pick up’ d’un dels departaments comunals, i hauria col·lidit havent-se de lamentar només danys materials. Les fonts consultades només han pogut precisar que el grau d’alcoholèmia que presentava suposava l’índex penal (0,8 grams d’alcohol per litre de sang) i fins tot anava una mica més enllà (per sobre d’1). Hauria passat a disposició judicial aquesta mateixa tarda tot recuperant la llibertat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending