Detingut per increpar un agent de circulació quan la grua li retirava el vehicle mal estacionat

Com que el cotxe estava aparcat en una parada de bus escaldenca, el servei va haver d’adoptar mesures fins que l’arribada del propietari va alterar tot plegat

Seu del servei de circulació d'Escaldes.
Seu del servei de circulació d'Escaldes. Toni Solanelles

Per començar, va estacionar el cotxe allí on no tocava. Per acabar va ser detingut. Enmig, una cascada d’improperis contra els agents de circulació. L’incident va succeir aquest diumenge pels volts de les 5 de la tarda. Funcionaris del comú d’Escaldes van trobar el vehicle aparcat en una parada de bus. Com que molestava, els agents van procedir a retirar l’automòbil. I aquí van començar els problemes.

Just quan la grua retirava el cotxe aturat allà on no tocava, va aparèixer el propietari, un nacional de 46 anys que lluny d’excusar-se, va muntar un pollastre monumental. Amb certa agressivitat verbal, va arremetre contra els agents, especialment contra un d’ells degut al seu origen lusità. El grapat d’insults i altres que va deixar anar, li va valdre la detenció per un grapat, també, de delictes.

I el fet que alguns dels improperis tinguessin un deix xenòfob serà un agreujant quan passi davant del batlle. De fet, es va intentar promoure un ‘habeas corpus’, és a dir, una acció per promoure l’alliberament immediat de l’arrestat considerant que la retenció era il·legal, però la petició no va pas procedir.

Comentaris (3)

Trending