Detingut un home per amenaçar-ne de mort un altre a través d’una videotrucada

L’arrestat és un resident espanyol que s’estava en una autocaravana estacionada al Tarter i al qual se li hauria comissat una pistola de perdigons

L'aparcament on estava aparentment estacionada l'autocaravana està situat entre Ransol i el Tarter.
L'aparcament on estava aparentment estacionada l'autocaravana està situat entre Ransol i el Tarter. ARXIU

Una videotrucada aparentment entre dos cònjuges, potser ja exparella. I, de cop, apareix un tercer en la imatge i de cop i volta adverteix un dels interlocutors, el que no estava amb ell, òbviament, que l’anirà a buscar i el matarà. I ho fa exhibint una arma. Això ha volgut a l’amenaçador una detenció, un judici ràpid condemnatori i una suposada expulsió en tractar-se d’un resident de 55 anys.

La detenció s’ha produït, segons fonts judicials, aquesta matinada passada en un aparcament del Tarter. L’home feia estada en una autocaravana en la qual hi havia, com a mínim, una dona més jove que ell que era la suposada parella de l’amenaçat, un home resident que havia fet una trucada a la dona a mitjanit des del seu domicili d’Encamp. Els detalls de la conversa o el que la va motivar, la situació entre els dos suposats cònjuges no han transcendit.

Sí que en un moment donat va aparèixer a la pantalla l’home que acabaria detingut per proferir l’amenaça. I com que l’amenaçat sabia on podien estar els seus interlocutors va advertir la policia, que no va trigar a localitzar l’autocaravana en qüestió i l’amenaçador, que no va trigar fins i tot en lliurar l’arma, una pistola de perdigons, que havia exhibit durant l’amenaça. Un cas.

Comentaris (3)

Trending